Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-06@12:40:00 GMT

کدام مدارس تا ۱۹ فروردین تعطیل هستند؟

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۰۳۸۴۶

کدام مدارس تا ۱۹ فروردین تعطیل هستند؟

به گزارش جهان نيوز، بازگشایی مدارس مناطق سیل‌زده در روز شنبه ۱۷ فروردین خبری بود که پیش از این از سوی وزیر آموزش و پرورش اطلاع رسانی شد اما با توجه به بارندگی روزهای اخیر و سیل شدید در استان‌های لرستان و خوزستان، بازگشایی مدارس در روز شنبه با مشکلاتی همراه است.

طبق آنچه مسئولان آموزش وپرورش در دو روز گذشته اعلام کردند، تصمیم‌گیری نهایی درباره وضعیت بازگشایی مدارس مناطق سیل‌زده بر عهده ستاد مدیریت بحران و استانداران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برهمین اساس، استانداری خوزستان از ادامه تعطیلی مدارس ۸ شهر این استان تا تاریخ ۱۹ فروردین خبر داده است؛ براساس اعلام استانداری خوزستان، تمام مدارس اهواز، باوی، کارون، حمیدیه، دشت آزادگان، هویزه، شعیبیه شوشتر، روستاهای زاویه دزفول، شهرک بهروزی دزفول، بخش دارخوین، روستاهای غرب کارون‌ خرمشهر و شوش در روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه هفته آینده ۱۷ تا ۱۹ فروردین ۹۸ تعطیل شد.

در استان لرستان نیز با توجه به شدت سیل، بازگشایی مدارس در شهرهایی مانند معمولان و پلدختر دشوار است، وزیر آموزش و پرورش در این‌باره گفته است "‌در شهرهایی مانند معمولان و پلدختر شدت سیل بسیار بوده است و بازگشایی مدارس پس از عادی‌سازی اوضاع، بازگشت مردم به زندگی و اطمینان از عدم تهدید جان دانش‌آموزان خواهد بود."
در استان گلستان با وجود جاری بودن آب در بخشی از شهر آق‌قلا و گمیشان و درگیربودن برخی مدارس با آب، آموزش‌وپرورش از تلاش برای بازگشایی مدارس در روز شنبه ۱۷ فروردین خبر می‌دهد.

وزیر آموزش و پرورش که برای بازدید از وضعیت مدارس سیل‌زده به استان گلستان رفت از ارسال ۵۵ تا ۶۰ کانکس برای شروع مدارس از روز شنبه خبر داد و گفت: تجهیزات کلاسی هم رسیده است و آموزش و پرورش آمادگی دارد که ۱۷ فروردین تحصیل بچه‌ها بدون وقفه ادامه پیدا کند البته در برخی مناطق مشکلاتی برای برخی مدارس وجود دارد مانند آب‌گرفتگی در اطراف مدارس وجود دارد و امکان رفت و آمد نیست و در این موارد مدارس جایگزین پیش‌بینی شده است.

۱۶ هزار جلد کتاب درسی و ۳۵۰۰ میز ونیمکت نیز برای دانش‌آموزان مناطق سیل‌زده استان گلستان ارسال شده است تا روز شنبه ۱۷ فروردین با پایان تعطیلات نوروزی به مدارس بروند.
همچنین مدارس مناطق سیل‌زده به عنوان مراکزی برای اسکان خانواده‌های آسیب‌دیده مورد استفاده قرار گرفته‌اند، در استان خوزستان طبق گفته‌های مدیرکل این استان یک هزار نفر از اهالی روستاهای منطقه الهایی که درگیر سیل شده‌اند در سه مدرسه آموزش و پرورش ناحیه ۴ اهواز اسکان یافته‌اند و جمعیت هلال احمر نیز چادرهایی را در مدارس برپا کرده است، در چنین شرایطی، وضعیت بازگشایی مدارس مورد سوال است.

در همین رابطه، مهرالله رخشانی مهر؛ رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور درباره چرایی اصرار برای بازگشایی مدارس در مناطق سیل‌زده از روز شنبه ۱۷ فروردین با این حجم از آسیب‌ها اظهار کرد: آموزش دانش‌آموزان برای ما مهم است و تا پایان سال تحصیلی جاری ۴۰ روز بیشتر فرصت نداریم و اگر بخواهیم کلاس‌های درس را به صورت فشرده برگزار کنیم باعث افت تحصیلی دانش‌آموزان می‌شود.

وی در پاسخ به این پرسش که "‌وقتی مدارس آسیب دیده‌اند و داخل آنها آب است چگونه می‌خواهید کلاس‌های درس را برگزار کنید؟ " افزود: صحبت ما برای بازگشایی مدارس از روز شنبه ۱۷ فروردین مربوط به استان گلستان بود که ۱۰ روز از سیل آن می‌گذرد و ما در تمام این مدت فرصت لازم برای برنامه‌ریزی داشتیم به عنوان مثال در گنبد کاووس مدارس از زیر آب بیرون آمده و برای حضور دانش‌آموزان در روز شنبه آماده هستند اما در آق‌قلا و گمیشان برخی مدارس زیر آب رفته‌اند و برخی نیز به عنوان کانون مدیریت بحران مورد استفاده قرار می‌گیرند.

رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: در اداره آموزش و پرورش شهر آق‌قلا، ارتش بیمارستان صحرایی برپا کرده است و از سویی دیگر برخی مدارس برای اسکان در اختیار مردم سیل‌زده قرار دارند.

رخشانی مهر در پاسخ به این پرسش که "پس چگونه در این شرایط از روز شنبه مدارس دایر خواهد بود؟ " عنوان کرد: حدود ۵۰ تا ۶۰ کانکس به استان گلستان ارسال شده است و برخی مدارس آسیب ندیده‌اند که آنها نیز به‌صورت دو شیفت فعالیت می‌کنند، آموزش و پرورش آماده برگزاری کلاس‌های درس در صبح شنبه ۱۷ فروردین است اما ممکن است ستاد مدیریت بحران اعلام کند که در این شرایط تعطیلی مدارس ادامه دارد و آموزش‌وپرورش نیز باید آن را بپذیرد.

وی با اشاره به اینکه در خصوص استان لرستان هنوز آماری از وضعیت مدارس آسیب‌دیده نداریم و شرایط در آنجا کاملاً با استان گلستان متفاوت است، افزود: وقتی مردم در مدارس اسکان دارند کاملاً با آنها همراهی می‌کنیم و هیچ فشاری برای تخلیه مدارس نمی‌آوریم.
وی در پایان با اشاره به اینکه در استان گلستان بر اثر سیل، آب وارد موتورخانه برخی مدارس شده و از سقف برخی مدارس آب چکه کرده است، بیان کرد: این خسارت‌ها حدود ۲۶ میلیارد تومان تخمین زده شده است از سوی دیگر آب باعث آسیب جدی به مدارس تخریبی شده است که دیگر قابل بهره‌برداری نیستند و باید تخریب و از نو ساخته شوند همچنین در استان مازندران سیل به ۱۰۸ مدرسه ۵ میلیارد تومان آسیب‌زده است و در استان لرستان هنوز آمار دقیقی از میزان آسیب‌ها نداریم.
منبع: تسنیم

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۰۳۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود

استاندار زنجان با اشاره به اینکه تنوع محتواها و توسعه مدارس زیاد شده است، گفت:باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود.

به گزارش‬ خبرگزاری‬ ایمنا از‬ زنجان، ‬ محسن‬ افشارچی، ‬ امروز_‬ دوشنبه‬ هفدهم‬ اردیبهشت-‬ ‬ در برنامه متمرکز هفته گرامیداشت مقام معلم با بیان اینکه یکی از مشکلاتی که باید روی آن متمرکز بشویم، بحث آسیب‌های اجتماعی است، اظهار کرد: سهم آموزش ‏و پرورش و مدارس در پیشگیری و درمان آسیب‌های اجتماعی در کشور بیشتر است، به شرطی که روی آموزش و پرورش به درستی سرمایه‌گذاری شود.

وی حوزه آموزش و هم حوزه پرورش را مهم دانست و افزود: متأسفانه سال‌های گذشته به آن اندازه که باید به پرورش پرداخته می‌شد، پرداخته نشده است.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه تنوع محتواها و توسعه مدارس زیاد شده است، گفت: در این راستا می‌طلبد که ما هم نسبت به مسائل پرورشی در کنار آموزش متفاوت کار کنیم.

افشارچی با بیان اینکه استان زنجان در اکثر شاخص‌ها نسبت به استان‌های دیگر رتبه زیر ۱۰ را دارد، افزود: ما به عدالت آموزشی در استان باید تمرکز کنیم، مدارس نمونه دولتی و تیزهوشان دارای استعدادهای برتری هستند، منتهی باید روی مدارس عادی سرمایه‌گذاری کنیم و اصلی‌ترین وظیفه شما این است که سطح دانش‌آموزان مدارس عادی را هم بالا ببرید.

استاندار زنجان تاکید کرد: در تابستان سال‌جاری باید تمرکزمان روی مسائل پرورشی باشد و در این راستا اگر اعتباراتی لازم باشد، در اختیار شما می‌گذاریم.

وی با بیان اینکه شریف‌ترین قشر جامعه ما معلمان ما هستند، افزود: هیچ شغلی مثل معلمی نیست و چرا که معلم‌های هر سال با یک استعداد و با یک اخلاق متفاوت روبه‌رو می‌شوند که این خودش به تنهایی یک انگیزه برای ادامه کار است.

کد خبر 751117

دیگر خبرها

  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • امروز در کدام استان ها باران می آید؟
  • تجليل از معلمان بازنشسته و نمونه آموزش و پرورش کيش
  • پرفروش ترین تئاترهای دولتی کدام اند؟
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای دوشنبه و سه شنبه | کدام استان‌ ها هشدار بارندگی گرفتند؟
  • «نمی‌توان با میانگین معدل ۱۲ مدعی الگوی جهانی بود»
  • منتظر کاهش قیمت دلار باشیم؟
  • موزه‌ها امروز شنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است
  • آخرین اخبار از وضعیت ترافیکی راه‌هایی کشور امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت/ کدام محورها مسدود است؟
  • سه شنبه بازار پردیس تعطیل می شود